avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen 7500 reguli
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen 7500 reguli

Bună ziua,

Sunt tehnician veterinar și am un adăpost pentru animale de companie autorizat de către Direcția Sanitar Veterinara. În cadrul acelui adăpost îmi desfasor activitatea de tehnician veterinar, fiind angajata cu forme legale.
Intenționez sa înființez un SRL al cărui CAEN sa fie 7500. Este posibil?
Persoana care ma ajuta cu înființarea firmei a spus ca nu pot utiliza acest cod caen 7500 dacă nu sunt medic veterinar și nu depun aviz de libera practica.

Alte discuții în legătură

Cmvi cu autorizatie de functionare? ancabrana1984 ancabrana1984 Buna ziua, de curand mi-am inregistrat un cabinet medical veterinar individual, doresc sa aflu daca este necesar autorizatie de functionare vizata de ... (vezi toată discuția)
Firma+salariat wap54_12 wap54_12 Va rog frumos sa ma ajutati si sa ma informati in urmatoarea problema: un tehnician veterinar/medic veterinar angajat cu carte de munca la Directia Sanitar ... (vezi toată discuția)
Conditii infiintare magazin produse naturiste sau farmacie veterinara Dl_Sandu Dl_Sandu Pentru infiintarea unei Intreprinderi Individuale unde va functiona un magazin de produse naturiste, sunt necesare studii in domeniu?Ce avize trebuie luate ... (vezi toată discuția)