avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma+salariat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma+salariat

Va rog frumos sa ma ajutati si sa ma informati in urmatoarea problema: un tehnician veterinar/medic veterinar angajat cu carte de munca la Directia Sanitar Veterinara are dreptul legal de a-si deschide si un SRL, respectiv o farmacie vetrinara cod CAEN 7500? Care lege spune ori DA, ori NU? VA MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Cod caen 7500 reguli Zaraza69avocat Zaraza69avocat Bună ziua, Sunt tehnician veterinar și am un adăpost pentru animale de companie autorizat de către Direcția Sanitar Veterinara. În cadrul acelui ... (vezi toată discuția)
Deschidere farmacie student LeHunt LeHunt Buna seara! Sunt student in anul 3 la medicina veterinara si as dori sa-mi deschid o farmacie veterinara undeva in mediul rural, pe numele meu. Din cate am ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical veterinar - pot deschide si farmacie veterinara ca p.f.a.? cripa40 cripa40 Buna ziua,as dori sa ma ajutati sa-mi clarific urmatoarea problema;sunt medic veterinar si functionez ca si Cabinet medical veterinar adica persoana fizica ... (vezi toată discuția)