avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Activitate GAndrei

Activitate GAndrei

Si pentru un salariu de 1200 de lei, cat trebuie sa platesc taxe. Va multumesc pentru ajutor.
Exista vreo posibilitate legala sa pot angaja pe cineva care lucreaza pentru mine? Este vorba de o bona care sta cu copiii mei si m-a rugat sa ii fac carte de munca. Tin sa precizez ca nu am firma. Care sunt solutiile? Va multumesc.
Multumesc mult pentru sfaturi. Asa o sa fac. O zi buna va doresc!
Inca nu am apucat sa facem succesiunea pentru ca nu suntem amandoi in tara. Sunt la fel de constient ca daca avea 18 ani palteam eu toate taxele pentru actul de vanzare cumparare.
Sunt casatorit si am 2 copii, dar nu ne intereseaza foarte mult acea mostenire si am decis sa i-o lasam nepoatei. Din ce am inteles, donatiile se pot pierde foarte usor in instanta, sau nu este adevarat. Multumesc mult pentru raspuns!
Buna ziua!

Suntem 2 frați și după ce mama a decedat am primit amândoi ca moștenire o casa și un teren. Fratele meu are o fetita în vârsta de 4 ani și as vrea sa știu dacă exista vreo posibilitate în care as putea sa ii cedez ei partea mea de moștenire. As vrea ca fratele meu sa aibă 50% și fata lui 50%. Știu ca dacă ea ar fi avut 18 ani împliniți, as fi putut sa ii fac un contract de vânzare cumpărare, dar ținând cont ca este minora nu știu ce soluție as avea. Aștept răspunsurile dumneavoastră.

Mulțumesc!