avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Activitate div26

Activitate div26

Discuție taxa auto
Buna ziua!
de curand am platit un avocat 1.100 lei pentru a recupera taxa auto pe calea instantei.
acum avocatul a mai cerut 1200 lei pentru intampinare la recurs
vreau sa stiu daca asa e procedura sau vrea sa traga bani,specific ca taxa e de 9.600 lei actualitat din 2012 pana azi in jur de 17.000 lei multumesc anticipat
Răspuns la discuția Schimbare nume minor
Cum daca am divortat la notar am stabilit deja pensie alimentara si vizite de comun acord
Multumesc
Răspuns la discuția Schimbare nume minor
E cu altcineva si cred ca de asta .
Buna ziua
Sunt divortat din 2014 prin notariat nu prin judecata
Specific ca la notar sa decis de comun a cord ca fiica nostra in varsta de 7 ani acum sa ramana la fosta si eu sa dau 50 lei luna dar eu dau mai mult plus ca o mai ajut in plus cand si cand
de vizitat nu prea pot fiind distanta oradea bacau
iar cand am ajuns ca nu e acasa ca e plecata si tot asa
Ideea e ca de cateva zile ma bate la cap ca vrea sa schimbe numele fetei
in cele spuse mai sus as vrea sa stiu cum poate face asta
multumesc din suflet
Răspuns la discuția Divort
avocata a zis ca sa vada instanta situatia copiilor desi i am repetat ca nu sunt din casatoria acesta ca e doar divortul dar a mers intr o ureche
multumesc mult pt.ajutor
Răspuns la discuția rcs-rds, dare in judecata
pai si eu la rds tre sa platesc si la judecatorie aia 200 lei?
buna ziua , am fost dat in judecata din ianuarie de rds pana acum nu s a intamplat nimic as vrea sa stiu poate stie cineva la ce sa ma astept
atasez ultima hotarare sau termen judecatorie
Multumesc pentru raspuns

18.01.2017
Ora estimata: 09:00
Complet: Completul de judecată nr. 20
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea având ca obiect cerere de valoare redusă formulată de reclamanta S.C. RCS&RDS S.A. în contradictoriu cu pârâtul HELMEGEANU ALEXANDRU IOAN. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 157,43 lei contravaloare facturi neachitate reprezentând servicii de telecomunicaţii facturate în data de 19.10.2015, 18.11.2015, 04.01.2016 şi 01.02.2016, precum şi la plata penalităţilor de întârziere de 0,20% pentru fiecare din facturile neachitate, până la data plăţii efective a debitului, a sumei de 274 lei(reprezentând contravaloare clauză penală „reduceri acordate” - diferenţă dintre preţul de listă al echipamentelor şi contravaloarea facturată până la momentul încetării contractului) şi a sumei de 1306,15 lei(reprezentând contravaloare clauză penală „reduceri acordate,” respectiv contravaloarea serviciilor de activare, utilizare reţea şi reducerea acordată la abonamentele de telefonie mobilă). Respinge cererea privind obligarea pârâtului la plata sumei de 538,80 lei contravaloare „clauză penală echipamente în custodie.” Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată către reclamantă în cuantum de 200 lei reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie de drept. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Bacău.
Document: Hotarâre cameră consiliu 250/2017 18.01.2017

Nu erau casatoriti
NIMENI, LINIE
Multumesc pt raspuns
Copilul este a lui dar nu era acasa era in lt, cand s a nascut si e trecut pe numele mamei , copilul e nascut in Romania
Ei s au separat in italia a lasat o a plecat la fratii lui in alta zona
Ideea e ca de ce are nevoie de situatie unde sta unde lucreaza daca ea vrea doar sa divorteze?
Multumesc