avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna ziua!
de curand am platit un avocat 1.100 lei pentru a recupera taxa auto pe calea instantei.
acum avocatul a mai cerut 1200 lei pentru intampinare la recurs
vreau sa stiu daca asa e procedura sau vrea sa traga bani,specific ca taxa e de 9.600 lei actualitat din 2012 pana azi in jur de 17.000 lei multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Anularea cererii de recurs vasea_13 vasea_13 Dupa ce a pierdut in prima instanta intr-un proces cu privire la taxa auto, AJFP a facut recurs, numai ca: [b]1[/b]. in cererea formulata de AJFP, in afara de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare Csiila22 Csiila22 As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat pentru recuperarea taxei auto platita in 2008 in valoare de 3418 lei. Cui trebuie sa ma adresez si in jur de cat ma ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare lorecriss lorecriss Buna seara! In 2010 am platit 2600 lei taxa de poluare,doamnele de la finante mi-au spus ca din aceasta suma nu pot recupera nimic,vreau sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)