avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de poluare

As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat pentru recuperarea taxei auto platita in 2008 in valoare de 3418 lei. Cui trebuie sa ma adresez si in jur de cat ma coasta? daca se merita sa-mi angajez un avocat? si cand ar fi mai bine sa incep procedura anul acesta sau in 2012? Multumesc anticipat!!!
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
Csiila22, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 22:42, 8 Decembrie 2011
Formulati cerere de restituire catre AFP in localitatea unde ati platit. Cand primiti raspunsul negativ, formulati contestatie in instanta. Taxa judiciara de timbru de 39 lei, timbru judiciar 0,15 lei. Un avocat va poate ajuta, dar daca dumneavoastra credeti ca va puteti descurca: Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto jumugacostel jumugacostel in anul 2008 am inmatriculat pe numele meu doua autoturisme second hand ptr. care am platit taxa de prima inmatriculare, as dori sa stiu cui trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare sebastian1970 sebastian1970 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania , la care am platit taxa de poluare. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa-mi recuperez banii achitati pe aceasta ... (vezi toată discuția)
actiune pentru restituire taxa poluare abby abby Am solicitat AFP restituirea taxei auto platita in decembrie 2010. Raspuns negativ . Am o nelamurire .Acum la instanta ce trebuie sa cer ?Cate capete de ... (vezi toată discuția)