Dupa ce a pierdut in prima instanta intr-un proces cu privire la taxa auto, AJFP a facut recurs, numai ca: 1. in cererea formulata de AJFP, in afara de o alta interpretare a textelor de lege fata de prima instanta, nu invoca nici un motiv de nelegalitate (conf. art. 304 alin. 1 din pr. civ.); 2. Se cere ,,mentinerea obligatiei la plata sumei de 750 lei reprezentand taxa de poluare" desi taxa platita si ceruta de mine spre recuperare este de 705lei. 3. Citez: ,, Referitor la Decizia Curtii Europene pronuntata in cauza C-402/09 Tatu vs Romania, consideram ca aceasta nu poate fi avuta in vedere de catre instanta in justa solutionare a cauzei, deoarece la pronuntarea acesteia instanta a avut in vedere reglementarea prevazuta de OUG 50/2008, ori in speta taxa solicitata a fi restituita a fost achitata in temeiul Legii 9/2012"
Eu am platit taxa in oct. 2010.
Nu imi permit sa platesc un avocat, deci nu voi depune intampinare.
In conditiile de fata, fara sa o cer eu in mod expres, Curtea de Apel poate respinge recursul?
IN proportie de 99 % instanta le va respinge recursul .Recursurile facute de finante sunt copy-paste , uneori nici nu au legatura cu obiectul cauzei. Scriu si ei sa fie scris ceva
As putea sa formulez, din politete si respect, o intampinare, chiar daca nu e semnata de avocat, prin care sa le semnalez cele de mai sus? Sau sa stau cuminte?
intradevar, pe vechea procedura puteti sa va reprezentati singur in recurs, deci puteti depune intampinare.Si pe noua procedura puteti depune intampinare, insa nu va fi luata in considerare deoarece nu este depusa si semnata de un avocat. Daca o depuneti , nu se intampla nimic rau, va fi doar un act depus acolo.