avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... model intampinare recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

model intampinare recurs

care ma puteti ajuta cu o cerere de intampinare . am avut proces cu politia pentru suspendarea permisului de conducere prin care am castigat dupa care politia a facut recurs si acum eu trebuie sa depun o cerere de intampinare

Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2013
ionutfilip, utilizator
Cel mai recent răspuns: IoanaDraghici1985 , utilizator 12:28, 30 Iunie 2015
Tribunalul ............ - Sectia a ...........
Dosar nr. ..../.../.......
Termen: .................

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul, ........, domiciliat in .............., intimat-petent in dosarul mai sus mentionat, in conformitate cu dispozitiile art. 115 si urm. Cod de Procedura Civila, formulez prezenta:

INTAMPINARE

prin care va solicit sa dispuneti respingerea recursului formulat de catre I.J.P. ca nefondat si, pe cale de consecinta, mentinerea sentintei civile nr. ... pronuntata de catre Judecatoria ......., ca temeinica si legala, pentru urmatoarele motive.

In fapt, am fost sanctionat contraventional, pentru ...
Impotriva procesului verbal de constatare a contraventiei am formulat, in termen legal, plangere contraventionala, solutionata la data de ............., de catre Judecatoria ......, prin admiterea acesteia si anularea procesului verbal de contraventie.
Pentru a pronunta aceasta solutie, instanta de fond a avut in vedere urmatoarele ........ (introduceti motivarea instantei de fond - dar nu copy paste).
Consider ca instanta de fond a apreciat in mod corect situatia de drept si de fapt, sens in care solutia pronuntata este temeinica si legala, etc etc.
Pentru toate aceste considerente, va solicit sa dispuneti respingerea recursului formulat de I.J.P. .., ca nefondat si mentinerea sentintei recurate, ca fiind temeinica si legala.
In probatiune, solicit inscrisuri.
De asemenea, in conformitate cu dispozitiile art. 242 alin. (2) Cod de Procedura Civila, va solicit judecarea cauzei si in lipsa, in situatia in care nu voi putea fi prezent la dezbateri.

Data:

Cu aleasa consideratie,

In principiu, cam asta ar fi. Bineinteles, cu motivarea corespunzatoare. Cu stima.
Va multumesc mult
Puteti da un model si pentru recus in cazul in care pe fond s-a pierdut?Astept un model. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stiati ca? Florin111 Florin111 Dosar nr. R O M Â N I A TRIBUNALUL CLUJ SECŢIA MIXTĂ DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV ŞI FISCAL, DE CONFLICTE DE MUNCĂ SI ASIGURĂRI SOCIALE DECIZIA ... (vezi toată discuția)
Este legala decizia instantei de recurs? ddianna ddianna Buna ziua, Recurs declarat de CNADNR , prin care solicita \\" sa admiteti reucursul, sa modificati sentinta instantei de fond , sa respingeti plangerea ... (vezi toată discuția)
Apel hotărâre civilă DanRms DanRms Bună ziua, Anul trecut în urma contestației împotriva unui proces verbal de contravenție încheiat de către un reprezentant RATB am avut câștig de ... (vezi toată discuția)