Bună ziua,
Anul trecut în urma contestației împotriva unui proces verbal de contravenție încheiat de către un reprezentant RATB am avut câștig de cauză. Acum câteva zile am primit o comunicare prin care sunt înștiințat ca RATB a făcut apel împotriva deciziei tribunalului fără a depune noi probe la dosar.
În această situație eu ca petent având deja o soluție favorabilă , mai are rost să trimit un răspuns la acest apel făcut de către RATB ?
Mulțumesc.
Formulati intampinare in termen de 25 de zile de cand ati primit instiintarea din partea instantei, solicitand mentinerea ca temeinica si legala a sentintei si criticand argumentat motivele de apel ale RATB -ului.
Daca a expirat termenul de a depune intampinare si ati primit deja citatia pt termenul de judecata atunci depuneti concluzii scrise in acelasi sens (pastrarea sentintei de la fond si respingerea ca nefondat a apelului).
Întâmpinare apel
ErYou
Buna seara
Politia a făcut apel împotriva sentinței civile date de judecătorie, precum ca sa schimbe sentința si sa anuleze plângere făcută de mine ... (vezi toată discuția)