avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel hotărâre civilă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel hotărâre civilă

Bună ziua,
Anul trecut în urma contestației împotriva unui proces verbal de contravenție încheiat de către un reprezentant RATB am avut câștig de cauză. Acum câteva zile am primit o comunicare prin care sunt înștiințat ca RATB a făcut apel împotriva deciziei tribunalului fără a depune noi probe la dosar.
În această situație eu ca petent având deja o soluție favorabilă , mai are rost să trimit un răspuns la acest apel făcut de către RATB ?
Mulțumesc.

Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:50, 8 Septembrie 2015
Trebuie sa faceti intampinare. Ati castigat doar fondul procesului, in apel se poate schimba solutia
Formulati intampinare in termen de 25 de zile de cand ati primit instiintarea din partea instantei, solicitand mentinerea ca temeinica si legala a sentintei si criticand argumentat motivele de apel ale RATB -ului.

Daca a expirat termenul de a depune intampinare si ati primit deja citatia pt termenul de judecata atunci depuneti concluzii scrise in acelasi sens (pastrarea sentintei de la fond si respingerea ca nefondat a apelului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model intampinare recurs ionutfilip ionutfilip care ma puteti ajuta cu o cerere de intampinare . am avut proces cu politia pentru suspendarea permisului de conducere prin care am castigat dupa care politia ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca LaurVLM LaurVLM Buna ziua, In urma unui proces deschis impotriva DGPMB-BRIGADA RUTIERA-SERVICIUL SUPRAVEGHERE RUTIERA, am primit urmatoarea solutie : \"Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Întâmpinare apel ErYou ErYou Buna seara Politia a făcut apel împotriva sentinței civile date de judecătorie, precum ca sa schimbe sentința si sa anuleze plângere făcută de mine ... (vezi toată discuția)