avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume minor

Buna ziua
Sunt divortat din 2014 prin notariat nu prin judecata
Specific ca la notar sa decis de comun a cord ca fiica nostra in varsta de 7 ani acum sa ramana la fosta si eu sa dau 50 lei luna dar eu dau mai mult plus ca o mai ajut in plus cand si cand
de vizitat nu prea pot fiind distanta oradea bacau
iar cand am ajuns ca nu e acasa ca e plecata si tot asa
Ideea e ca de cateva zile ma bate la cap ca vrea sa schimbe numele fetei
in cele spuse mai sus as vrea sa stiu cum poate face asta
multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: div26 , utilizator 21:08, 1 Octombrie 2017
Buna ziua,
Fara acordul dumneavoastra NU POATE!
ce motiv are ?
E cu altcineva si cred ca de asta .
poate pe calea instantei.
Cum daca am divortat la notar am stabilit deja pensie alimentara si vizite de comun acord
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara revenim anonim nu sunt lĂmuritĂ va rog am nevoie ... Anonimnew Anonimnew Bună seara Revenim ANONIM NU SUNT LĂMURITĂ VA ROG Am nevoie de un sfat ce sa fac Am divorțat și pentru că tatăl vroia și mă amenința că ... (vezi toată discuția)
Cer ajutor urgent - pensie alimentara si iesire din tara cu un minor Diana2333 Diana2333 Buna la toata lumea, As avea si eu o intrebare la care ma gandesc de mult si ma consolez de mult cu raspunsul v-oi vedea eu ce va fi atunci ... dar ... (vezi toată discuția)
Infidelitate și abandon de familie. poate scăpa soția de plata pensiei de întreținere pentru copii dacă dă declarație că renunță la ei? Claudiu z Claudiu z Sotia m-a inselat un an de zile iar acum nu doarme acasa langa copii vine acasa de la servici doar pt cateva ore. In plus ma amenintari CA va pune oameni in ... (vezi toată discuția)