avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate georger

Activitate georger

Răspuns la discuția Dosar penal
aici cu cheltuielile de judecata poate avea domnul avocat foarte mare dreptate.
din experienta iti zic ca la legea 10 privind retrocedarile s-au judecat si parintii mei mai bine de 5 ani de zile si pana nu s-a ajuns la ICCJ au intampinat numai obstacole. se pare ca oamenii mai mari din judetul meu nu prea au avut relatii acolo si ni s-a dat castig de cauza definitiv si irevocabil.
morala: merita sa lupti pentru drepturile tale si sa te duci pana in panzele albe. nu cred ca se poate muri cu dreptatea in mana. pierzi in Romania, nu e nimic! apelezi la CEDO. eu zic sa continui.. tot ce consider ca ai nevoie e un avocat bun care sa nu fi fost corupt dinainte si sa te reprezinte pe tine, dar sa tina partea celorlalti.
bafta si numai bine
se aplica legea locului unde aceste bunuri se afla, sau mai bine zis se aflau, la momentul deschiderii succesiunii.
imi poate spune si mie cineva daca are idee de proiectele de legi (sau poate nu mai sunt proiecte) prin care obliga personale fizice si juridice sa isi asigure locuintele, iar o a doua care m-ar interesa este legata de instalarea de alarme de incendiu sau senzori de fum tot pentru locuinte ?
nu am nici o idee unde le-as putea gasi..