avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate Cris25a

Activitate Cris25a

Buna ziua!
Sot si sotie..sotul are o firma,din care 15% din actiuni le are sotia..el vrea sa inchida firma pt ca nu mai merge..ideea e ca ei doi nu se mai înțeleg deloc..ce se intampla,daca firma se inchide? Ce drepturi isi poate cere ea,atata timp cat firma nu va mai exista?
Răspuns la discuția Adulter
Multumesc din suflet pentru raspuns..

gi-jane2 a scris:

ce sa obtina ? divortul.. ceea ce poate obtine si fara sa se balacareasca in instanta, pot divorta de comun acord.
Cum nu cred ca sunt casatoriti de minim 20 de ani si nici nu ar suferi financiar din pricina divortului, nu se pune problema de despagubiri, asa ca nu are sens sa dovedeasca vina lui exclusiva.

Sunt sora celei care i se intampla...eram curioasa ce ar putea ea sa obtina de la el in conditiile in care el are o afacere pe numele lui,casa pe numele lui si ea are o afacere pe numele ei
Si ce se intampla daca sotia are dovezi??

Discuție Adulter
Cum va decurge divortul in conditiile in care sotul a inselat si sotia stie??
Răspuns la discuția Copil minor
Va multumesc pentru raspuns..
Răspuns la discuția Copil minor
Este trecuta pe numele lui si atat...domiciliul il are la mine..de fapt la mama acasa ca noi cu ea stam..in certificat are adresa mea..tatal e trecut doar cu numele..
Discuție Copil minor
Buna ziua...va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi..am o fetita de 6 luni care sta cu mine si mama mea...nu sunt casatorita cu tatal ei..in schimb el nu sta cu noi pe motiv ca nu avem spatiu..nu ne ajuta cu nimic pt ca nu are un job..sta la tatal lui..intre noi nu mai exista nimic...vine apropae in fiecare zi la ea o ora doua si ma ameninta ca fata lui nu va spune tata altcuiva...adica intr.un cuvant noi sa nu ne refacem viata...imi spune ca are drepturi asupra fetii la fel ca mine..sa o ia o sapt la el si una la mine..asta in conditiile in care eu o alaptez..nu sunt de acord sa stea cu el deloc pt ca e incapabil sa aiba grija si de el..fumeaza bea..ce e de facut?sunt disperata..