avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina ioana lacan

Activitate Cristina ioana lacan

Buna intentionez sa divortez de sotul meu pentru ca ma batut de 4 ori din care de 2 ori in fata copiilor!am depus 2 plangeri la politie dar el a spus ca poate sa imi ia copii care au varste de 9 .7 si 2 ani.mentionez ca dupa ce ma batut a 4 ora am plecat impreuna cu copiii si a spus ca ma baga la parasire de domiciliu!am fost la urgenta pt certificat medico legal cum ca am fost batuta!ce sanse are el ca sa obtina custodia copiiilor?am stat cu el in casa 10 ani in care am investit impreuna dar casa ii pe bunicul lui care a decedat 'am dreptu si eu la partaj din casa?
Răspuns la discuția Custodia copiilor fara divort
Multumesc,dar poate sa ii dea lui copiii daca nu suntem divortati sau copii raman langa mama?
Răspuns la discuția Custodia copiilor fara divort
Ma si batut dar nu am cum sa demonstrez!
Răspuns la discuția Custodia copiilor fara divort
Eu as vrea sa divortez da sunt la mijloc 3 copii cu varste 2 ,7 si 9. ani .el sustine ca asteapta sa iasa hartia de la judecatorie sa vina sa ii viziteze legal
A platit unui avocat un onorariu ce inseamna!?in mare parte daca nu suntem divortati nu poate plati nici o taxa pentru vizitarea copiiilor?a spus ca a dat declaratie ca am abandonat familia dar eu am plecat din rele tratamente aplicate miesi am plecat cu tot cu copiii.
Sotul meu nu vrea sa divorteze de mine dar a spus ca a platit la judecatorie o taxa de 3000 de lei pentru vizitarea copiiilor!se poate?