avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Activitate Valcaneantzz

Activitate Valcaneantzz

Salutare tuturor,sunt un tata de 23 de ani, am fost impreuna cu fosta sotie(concubinaj) timp de 3 ani,in care am trait momente frumoase dar si momente groaznice, tin sa mentionez ca fosta sotie nu lucreaza ,nu are o casa a ei,si acum a fugit cu copilul meu la amant, deoarece si-a amintit ea ca il iubea de acum 5 ani in urma si nu poate scapa de trecut,asa zice ea, ma doare enorm ca acel om cu care este ea acum pune mana pe copilul meu pe care-l iubesc nespus de mult ,nu am cum sa explic in cuvinte, copilul meu este acum intr-o casa de straini ....sunt disperat ,la randul meu am fost crescut de bunici, stiu ce pot sa-i ofer copilului meu, stiu educatia care pot sa i-o ofer, mama sotiei a zis ca va fi de partea mea la proces, deoarece stie de ce sunt capabil pentru copilul meu.....durerea care o am in suflet nu poate fi exprimata,insa fosta sotie a zis ca n-are nici macar o remuscare pentru ce a facut, nu este un lucru frumos sa spun urmatoarele:atunci cand avea fetita 6 luni, sotia a iesit cu ea in ploaie sa plece pe strada in frig si ploaie, tin sa mentionez ca tot timpul am avut grija de ea, ba chiar m-a si agresat , semnul il am inca pe chip. am acceptate toate acestea crezand c-o sa se schimbe dar nimic. Ce sanse credeti ca am sa castig domiciliul copilului la mine, si sa-i ofer mamei doar dreptul la vizita asupra copilului???
Salutare tuturor ,sotia mea este minora ,abea ce-a nascut ,si doresc sa stiu ce drepturi poate sa aiba avand in vedere ca-i minora si n-are un loc de munca ,mentionez ca este eleva de liceu ,astept raspunsuri din partea voastra ,multumesc frumos.