avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi gravide minore
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi gravide minore

Salutare tuturor ,sotia mea este minora ,abea ce-a nascut ,si doresc sa stiu ce drepturi poate sa aiba avand in vedere ca-i minora si n-are un loc de munca ,mentionez ca este eleva de liceu ,astept raspunsuri din partea voastra ,multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Alocatie copil anglia Elena123456ely Elena123456ely Daca o mama minora (17ani) care a mers la liceu in Romania fara intrerupere , exceptand motivele medicale , doreste sa nasca in Anglia , in ce conditii va ... (vezi toată discuția)
Sunt agresat în sistemul educațional elevul01 elevul01 Un mare salut tuturor cititorilor! Pentru a mă cunoaște mai bine, sunt elev major și studiez in ultimul an la un liceu teoretic, considerat fiind cel mai ... (vezi toată discuția)
Dilema scolara Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Sper ca am incadrat intrebarea in categoria potrivita pentru ca doresc un raspuns competent pentru un subiect sensibil! Am un baiat de 15 ani, ... (vezi toată discuția)