avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Activitate Marcu P.

Activitate Marcu P.

Discuție Radiere
Buna ziua!
Am o mare problema :(( Tatal meu a avut o masina trecuta pe numele meu,pe care a vandut-o si nu a radiat-o...m-am inscris pe e-tax spit doar sa vad ce datorii are pe numele meu si surpriza..amenzi din trafic si impozit din 2009 pana in prezent. Suma ajunge la 2000 ron... problema este ca nu este radiata ,eu cand a trecut-o pe numele meu eram minora iar cand a vandut-o si m-a chemat sa semnez aveam vreo 19 ani..:/ am mers pe incredere bineinteles plus ca nu aveam habar de ce face el ..eu nici in prezent nu am permis... Si am vorbit cu el, bineinteles ca nu mai are nici un act al masinii nici contract de vanzare-cumparare nimic.. decat o copie dupa actul de identitate al masinii :/ si mi tot spune ca nu stie ce sa zica sau ce sa faca :)))))) Deci...s-a spalat pe maini de o problema. Eu am aceste amenzi si impozitul pe numele de dinaintea casatoriei. Inca nu am primit plic de la SPIT pe noul nume dar nici nu vreau sa astept...trebuie sa-mi fac un card pt salariu..urmeaza sa luam un credit (prima casa) si nu vreau sa apar rau-platnic. Asa ca in situatia mea in care tata ridica din umeri...si eu am fost proprietar numai cu numele si acum sunt buna de plata...CE TREBUIE SA FAC? Mentionez ca locuiesc in Bucuresti ...ca sa ma ocup de treaba asta trebuie sa ma deplasez la Constanta...:((
Răspuns la discuția Amenzi
Bună ziua!
Sunt din perioada 2005-2006 pana undeva în 2010 cele de la mașină, iar cele de RATC sunt pana în 2014 dacă îmi amintesc bine.
Discuție Amenzi
Bună ziua!
Am și eu o problema și încerc sa aflu cum o pot rezolva fără sa ma deplasez în alt oraș..ma puteți ajuta? Este vorba de câteva amenzi,unele ale mele de drept,altele nu ( tatăl meu a avut o mașină înscrisă pe numele meu) . Eu am câteva amenzi pe RATC iar restul sunt amenzi de circulație neplătite de tata. Cat am stat în Constanța am tot primit plicuri de la spit ca sunt datoare, dar aveam vreo 20 de ani și nu munceam, l am atenționat pe tata dar..tot neplătite au rămas.La un moment dat am schimbat orașul și adresa din buletin pe Târgoviște. Și acolo am primit un plic.Iar acum locuiesc în București, am numele soțului, și buletin nou,și nu am primit nici un plic.Ba chiar am fost la taxe și impozite în București, am explicat doamnei despre ce e vorba,și am fost trimisa la Constanța :) vreau doar sa știu ce suma este în total.. Sa vad cum fac sa o plătesc...ca nu cumva sa ma trezesc cu cardul blocat ca urmează sa mi fac un card pt munca.
Sfaturi?
Va mulțumesc!