avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Amenzi
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Amenzi

Bună ziua!
Am și eu o problema și încerc sa aflu cum o pot rezolva fără sa ma deplasez în alt oraș..ma puteți ajuta? Este vorba de câteva amenzi,unele ale mele de drept,altele nu ( tatăl meu a avut o mașină înscrisă pe numele meu) . Eu am câteva amenzi pe RATC iar restul sunt amenzi de circulație neplătite de tata. Cat am stat în Constanța am tot primit plicuri de la spit ca sunt datoare, dar aveam vreo 20 de ani și nu munceam, l am atenționat pe tata dar..tot neplătite au rămas.La un moment dat am schimbat orașul și adresa din buletin pe Târgoviște. Și acolo am primit un plic.Iar acum locuiesc în București, am numele soțului, și buletin nou,și nu am primit nici un plic.Ba chiar am fost la taxe și impozite în București, am explicat doamnei despre ce e vorba,și am fost trimisa la Constanța :) vreau doar sa știu ce suma este în total.. Sa vad cum fac sa o plătesc...ca nu cumva sa ma trezesc cu cardul blocat ca urmează sa mi fac un card pt munca.
Sfaturi?
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 31 Iulie 2017
Marcu P., utilizator
Cel mai recent răspuns: Marcu P. , utilizator 20:27, 31 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua!
Sunt din perioada 2005-2006 pana undeva în 2010 cele de la mașină, iar cele de RATC sunt pana în 2014 dacă îmi amintesc bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere Marcu P. Marcu P. Buna ziua! Am o mare problema :(( Tatal meu a avut o masina trecuta pe numele meu,pe care a vandut-o si nu a radiat-o...m-am inscris pe e-tax spit doar sa ... (vezi toată discuția)
Surprize marca ratc (constanta) Europafaranoi Europafaranoi Buna ziua, Azi am batut drumul pana la Directia Impozite si Taxe Locale Bacau cu gandul sa obtin un certificat fiscal pentru copilul pe care il am la ... (vezi toată discuția)
Talon auto anulat de 7 ani !!! Marian Ioica Marian Ioica Buna ziua! Azi am incercat sa merg pana in Bulgaria, trecand prin punctul de frontiera de la Negru Voda, dar am avut fost oprit de autoritati care mi-au ... (vezi toată discuția)