in calitate de martor
evaziunea fiscala a fost creata de firma intermediara(firma romaneasca)intre partea bulgara si firma la care lucram
am dat o declaratie scrisa despre ce si cum a fost(in urma cu 5 ani)
m am prezentat fara avocat,din cauza asta intrebam ce implicare am in fata legii(nu e nimic placut sa fiu chemat pe la tribunal in nici o calitate)
multumesc
administratorul societatii unde lucrez mi a cerut sa semnez contract de munca pentru 2 ore
este legal?
a intrat in vigoare legea prin care se platesc contributii la acelasi nivel pentru contractele de munca fie ca sunt pentru 2,4 sau 8 ore?
nu stiu care este calitatea mea,am avut doar o discutie telefonica cu cineva de acolo.a spus doar sa vin sa dau o declaratie.
nu mai lucrez la firma la care lucram la momentul respectiv,fostul meu angajator a fost chemat si el acolo,de la el au numarul meu de telefon,nu am multe informatii pana nu ajung acolo.multumesc
in anii 2011-2012 am efectuat transporturi de marfuri din alte state catre Romania pentru o societate comerciala care ulterior s a dovedit a fi evazionista fiscal,eu fiind sofer de autocamion.la vremea aceea nu aveam informatii despre ce se intampla.
zilele urmatoare sunt invitat la DNA sa dau o declaratie,ar fi bine sa ma duc impreuna cu un avocat?multumesc