avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce incadrare am fata de evaziunea fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce incadrare am fata de evaziunea fiscala

in anii 2011-2012 am efectuat transporturi de marfuri din alte state catre Romania pentru o societate comerciala care ulterior s a dovedit a fi evazionista fiscal,eu fiind sofer de autocamion.la vremea aceea nu aveam informatii despre ce se intampla.
zilele urmatoare sunt invitat la DNA sa dau o declaratie,ar fi bine sa ma duc impreuna cu un avocat?multumesc
Cel mai recent răspuns: teomelcu , utilizator 08:25, 31 August 2017
Aveti acest drept si daca va permiteti ar fi indicat.
In ce calitate sunteti chemat?
nu stiu care este calitatea mea,am avut doar o discutie telefonica cu cineva de acolo.a spus doar sa vin sa dau o declaratie.
nu mai lucrez la firma la care lucram la momentul respectiv,fostul meu angajator a fost chemat si el acolo,de la el au numarul meu de telefon,nu am multe informatii pana nu ajung acolo.multumesc
in calitate de martor
evaziunea fiscala a fost creata de firma intermediara(firma romaneasca)intre partea bulgara si firma la care lucram
am dat o declaratie scrisa despre ce si cum a fost(in urma cu 5 ani)
m am prezentat fara avocat,din cauza asta intrebam ce implicare am in fata legii(nu e nimic placut sa fiu chemat pe la tribunal in nici o calitate)
multumesc
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
teomelcu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor la evaziune fiscală. buna seara! soțul meu a primit ... andreea998 andreea998 Martor la evaziune fiscală. Buna seara! Soțul meu a primit o citatie in care i se spune că e invitat la poliție sa vina ca martor la evaziune fiscală. ... (vezi toată discuția)
Insusire calitate de director la o firma - aspecte penale si fiscale Kolaxxx Kolaxxx In cadrul unui control fiscal am aflat ca facturile emise de catre o firma (firma activa din punct de vedere fiscal) au fost emise de catre o persoana care ... (vezi toată discuția)
Invitatie telefonica pentru prezentare la sectia de politie apr0ape_om apr0ape_om Am primit un telefon de la un politist, asa a spus el ca este si m-a invitat verbal la politie cand am eu timp , dar nu mi-a spus in ce problema sunt chemata . ... (vezi toată discuția)