avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Activitate llooredana

Activitate llooredana

Am inteles , va multumesc .
Am inteles , si eu ma gandeam la fel dar notarul a zis ca nu e problema cat timp e ipoteca. Nu s-a dat nici un avans , pretul total ar trebui sa il primesc prin acest transfer. In concluzie , e mai sigur si mai bine chisr si cu ipoteca sa nu semnez contractul pana nu am dovada ca banii au intrat in cont? Maine o sa anunt si banca de transfer .
Am inteles , nu stiam acest lucru , va multumesc frumos.
Nu cred , cumparatorul imi vireaza banii in contul meu curent din Anglia , este acolo dansa , cumpararea se face prin procura , am inteles ca dureaza 2, 3 zile lucratoare pana se vad banii in cont , oricum nu in aceiasi zi

llooredana a scris:

Buna ziua ,
Am revenit , azi am depus actele la notar . Banii pe apartament trebuie sa ii primesc in cont dupa ce semnez contractul de vanzare cumparare in care sa fie instituita o ipoteca. Dupa ce am confirmarea platii de la banca ma reintorc la notar si semnez din nou . E bine asa sau as putea sa procedez si altfel , mai bine?
Va multumesc

Buna ziua ,
Am revenit , azi am depus actele la notar . Banii pe apartament trebuie sa ii primesc in cont dupa ce semnez contractul de vanzare cumparare in care sa fie instituita o ipoteca. Dupa ce am confirmarea platii de la banca ma reintorc la notar si semnez din nou . E bine asa sau as putea sa procedez si altfel , mai bine?
Va multumesc
Banii se vor vira in contul meu , nu este suficient ?
Multumesc
Buna ziua ,
As dori sa vand un apartament donat de parinti inainte de casatorie, sunt casatorita de doi ani , nu avem copii , nici nu locuiesc in apartamentul respectiv. E nevoie sa vina sotul la notar sa semneze si el ?
Va multumesc
Buna ziua ,
M-am casatorit in Italia cu separare de bunuri , am inregistrat casatoria la consulat pentru a aves si certificat romanesc de casatorie. Trebuie sa mai facem eu si sotul , cetatean italian , o alta declaratie in Romania la notar in care sa confirme separarea de bunuri din Italia sau e suficienta cea din Italia si eventual trebuie doar tradusa si legalizata? Va multumesc anticipat. Loredana