avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Separare bunuri Italia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Separare bunuri Italia

Buna ziua ,
M-am casatorit in Italia cu separare de bunuri , am inregistrat casatoria la consulat pentru a aves si certificat romanesc de casatorie. Trebuie sa mai facem eu si sotul , cetatean italian , o alta declaratie in Romania la notar in care sa confirme separarea de bunuri din Italia sau e suficienta cea din Italia si eventual trebuie doar tradusa si legalizata? Va multumesc anticipat. Loredana
Ultima modificare: Marți, 1 August 2017
llooredana, utilizator

Alte discuții în legătură

Casatorie in strainatate (italia) cojocaru_d35 cojocaru_d35 Buna ziua ! Sant casatorita in strainatate,Italia ,cu un cetatean italian si as vrea sa stiu daca certificatul de casatorie trebuie inregistrat obligatoriu si ... (vezi toată discuția)
Casatoria in italia YoanaOL YoanaOL buna ziua eu m-am casatorin civil in italia si nu am inregistrat casatoria la ambasada romaniei.Deja au trecut mai mult de 6 luni. Pot sa merg sa imi traduc ... (vezi toată discuția)
Dobandire cetatenie italiana mihaichi mihaichi Mama mea a facut 11 ani de cand locuieste legal in Italia si doreste sa ia cetatenia italiana. Eu, in calitate de fiu major, pot dobandi la randul meu ... (vezi toată discuția)