avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate Mendelson

Activitate Mendelson

Lucrez intr-un teatru de păpusi de 23 de ani. Am ocupat functia de actor manuitor papusi, pictor scenograf si sef sectie. Acum se desfiinteaza functiile de sefi iar managerul imi propune sub presiune trecerea pe un post de consilier artistic., similar in plata, din pricina unor probleme legate de colegele din subordine de natura disciplinara, nerezolvate de institutie de doi ani. Mai mentionez ca eu realizez papusi, decoruri, scenografie, regie, interpretez in spectacole orice personaj, cand ele au vreo problema. Colegele raman actori manuitori iar eu sunt degradata desi am studii superioare, si in ciuda activitatii de pana acum doar ca sa fie liniste. Colegele sunt cu studii medii, specializate la locul de munca, una neavand bacalaureatul.
Este legal?
Dețin un PFA ce are adresa comuna cu domiciliul meu. Desi si anul trecut nu am avut activitate si am depus actele doveditoare, am fost obligata sa platesc serviciu salubrizare desi nu l-am folosit. Anul acesta am spus ca voi suspenda sau desfiinta pfa-ul pentru ca nu mai am timp si mi s-a spus ca voi plati, chiar daca nu am activitate, sau pana in momentul declarării suspendarii sau desființării. Ce si cat este legal aici, va rog sa imi explicati. Mentionez ca Primaria Suceava imi solicita aceste taxe.