avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Taxa salubrizare pentru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Taxa salubrizare pentru PFA

Dețin un PFA ce are adresa comuna cu domiciliul meu. Desi si anul trecut nu am avut activitate si am depus actele doveditoare, am fost obligata sa platesc serviciu salubrizare desi nu l-am folosit. Anul acesta am spus ca voi suspenda sau desfiinta pfa-ul pentru ca nu mai am timp si mi s-a spus ca voi plati, chiar daca nu am activitate, sau pana in momentul declarării suspendarii sau desființării. Ce si cat este legal aici, va rog sa imi explicati. Mentionez ca Primaria Suceava imi solicita aceste taxe.
Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2019
Mendelson, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:22, 24 Ianuarie 2019
Ei nu recunosc notiunea ca nu ati avut activitate ci doar cea de suspendare cu acte aduse de la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe locale pfa necroob necroob Buna ziua, Am primit de la primarie o scrisoare prin care mi se percep niste taxe: - Taxa Reclama si Publicitate (13.12.2017) - 35 lei - Taxa ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa TeoB TeoB Cum pot suspenda un PFA? nu vreau sa-l desfiintez si nici nu vreau sa mai platesc impozite anticipat...de 6 luni nu mai am nici un venit pe PFA si cine stie ... (vezi toată discuția)
Suspendare p.f. iona2010 iona2010 BUNA ZIUA, CINE IMI POATE SPUNE CE DOCUMENTE IMI TREBUIESC PENTRU SUSPENDARE ACTIVITATE P.F., CE TAXE SE PLATESC SI UNDE. MULTUMESC ANTICIPAT (vezi toată discuția)