avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Suspendare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Suspendare PFA

Cum pot suspenda un PFA?
nu vreau sa-l desfiintez si nici nu vreau sa mai platesc impozite anticipat...de 6 luni nu mai am nici un venit pe PFA si cine stie daca voi mai avea, iar impozitele anticipate pe 2010 depasesc cu mult valoarea impozitului pe care ar trebui sa le platesc pentru prestatiile din 2010....
Cum pot stopa plata impozitului anticipa calculat automat de catre ANAF????
Cel mai recent răspuns: TeoB , utilizator 10:29, 4 Noiembrie 2010
Suspendarea se face la Registrul Comertului la care prezentati certificatul de inregistrare.
Apoi se depun actele de suspendare (in copie) emise de Oficiul Registrului Comertului la Administratia Finantelor Publice, pentru recalcularea impozitului pana data suspendarii.
Suspendarea nu poate fi pentru o data anterioara.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot suspenda pfa ? ContSters123716 ContSters123716 buna ziua !am un pfa, cu activitate de prestari servicii,pe care as dori sa-l suspend,deoarece nu merge iar pe deasupra ,vad ca au inceput sa ni -se ceara fel ... (vezi toată discuția)
Desfiintare pfa ecomagazin ecomagazin Doresc sa desfiintez un PFA, care sunt pasii dupa ce merg la registru comertului? Se mai depune ceva la ANAF? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Inchidere pfa la anaf andreea20ro andreea20ro buna ziua,vreau sa inchid un PFA cu norma intreaga de venit,platitor de TVA inregistrat la ONRC.ce acte imi trebuiesc la ANAF ?si unde trebuie sa ma duc prima ... (vezi toată discuția)