avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... inchidere pfa la ANAF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

inchidere pfa la ANAF

buna ziua,vreau sa inchid un PFA cu norma intreaga de venit,platitor de TVA inregistrat la ONRC.ce acte imi trebuiesc la ANAF ?si unde trebuie sa ma duc prima oara la ANAF sau la ONRC?
multumesc
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 16:11, 22 Noiembrie 2010
La Oficiul Registrului Comertului se depune o cerere de radiere la care se anexeaza certificatul de inregistare. Ulterior, actele eliberate de ORC se depun la Administartia Finantelor Publice.
Atentie ca la ORC va va trebui(teoretic) un cazier fiscal, care se obtine de la administratia finantelor publice, si care atesta ca sunteti cu plata la zi a impozitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa la anaf miruna82 miruna82 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care sunt pasii pentru radierea de la ANAF a unui PFA cu norma de venit si platitor de TVA. Mentionez ca anul acesta nu s-a ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat marespatricia marespatricia M-am trezit in luna mai cu PFA-ul radiat, desi am primit in fiecare an avizul primariei pe autorizatie. Ce ar trebui sa fac acum ca sa imi reiau activitatea pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi dati si mie raspunsuri la urmatoarele: 1. De unde scot cazierul fiscal pentru asociat unic-administrator? 2. Ce declaratii(model) ... (vezi toată discuția)