avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

Buna ziua,

Va rog sa-mi dati si mie raspunsuri la urmatoarele:
1. De unde scot cazierul fiscal pentru asociat unic-administrator?
2. Ce declaratii(model) se depun la infiintarea SRL-ului atata timp cat activitatea se va desfasura la sediul social?
3. Cand se pot face angajari pe SRL-ul infiintat?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
Cristina Vasile, utilizator
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 20:43, 10 Februarie 2012
1. Cazierul fiscal se elibereaza de catre directiile generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti in a carei raza teritoriala se afla domiciliul solicitantilor.

2. Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţilor în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

3. Imediat dupa obtinerea CUI se pot face angajari ...
Multumesc dar am auzit ca acest cazier fiscal necesar asociatului se elibereaza de ONRC in urma unui protocol cu ANAF-ul. As vrea sa stiu concret, daca se poate.
Cristina Vasile a scris:

Multumesc dar am auzit ca acest cazier fiscal necesar asociatului se elibereaza de ONRC in urma unui protocol cu ANAF-ul. As vrea sa stiu concret, daca se poate.
[/q

Nu e treaba dvs. obtinerea cazierului fiscal si prezentarea acestuia la ONRC, se ocupa ei de treaba asta.....
Pentru activitate la sediu depuneti Declaratia model 2.
In functie de ce bifati in Anexa 1 -referitor la inregistrarea fiscala, asa veti face si angajarile.... Eu de exemplu am bifat doar impozit pe profit si nu am avut treaba cu salariatii..in momentul in care m-am hotarat sa angajez m-am dus la ANAF si am depus 010 cu salariati de la data de...
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
leuca_luminita, utilizator
Multumesc foarte mult!
Cristina Vasile a scris:

Multumesc foarte mult! Dar nu vad in Anexa 1 nimic despre TVA. Probabil in decl de inregistrare fiscala pe care o depun in termen de 30 zile de la infiintare?


Alte discuții în legătură

Cazier fiscal erosm erosm Buna seara! As vrea sa stiu daca cazierul fiscal se elibereaza si la ONRC in cazul in care o pers terta devine asociat la un SRL sau acesta se elibereaza doar ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal pentru asociati herculeroco herculeroco As dori sa infiintez un srl si am inteles ca am nevoie de certificat fiscal pentru fiecare asociat. Intrebarea este de unde le pot obtine si ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Organ competent inregistrare platitor tva hillfingerr hillfingerr buna ziua, care-i procedura daca vreau ca SRL-ul meu sa fie platitor de TVA? am auzit ca ar trebui realizat un dosar si depus in alta parte nu la ORC, e ... (vezi toată discuția)