avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cazier fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cazier fiscal

Buna seara! As vrea sa stiu daca cazierul fiscal se elibereaza si la ONRC in cazul in care o pers terta devine asociat la un SRL sau acesta se elibereaza doar la trezoreriile in raza careia ai domiciliul?
Multumesc
Exista un protocol de vreo doi ani intre ONRC si ANAF si certificatele de cazier fiscal se elibereaza la solicitarea registrelor on-line, fara a mai fi nevoie ca omul sa se deplaseze la administratiile financiare.
la ONRC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazierul fiscal la inmatriculare societate nicoga nicoga O societate comerciala inregistrata in Romania care devine asociat intr-o alta societate comerciala din Romania are nevoie de cazier fiscal la inmatriculare. ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi dati si mie raspunsuri la urmatoarele: 1. De unde scot cazierul fiscal pentru asociat unic-administrator? 2. Ce declaratii(model) ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal pentru asociati herculeroco herculeroco As dori sa infiintez un srl si am inteles ca am nevoie de certificat fiscal pentru fiecare asociat. Intrebarea este de unde le pot obtine si ce acte sunt ... (vezi toată discuția)