As dori sa infiintez un srl si am inteles ca am nevoie de certificat fiscal pentru fiecare asociat. Intrebarea este de unde le pot obtine si ce acte sunt necesare pentru obtinerea lor?
Cred ca este vorba de cazier fiscal?
Din cate stiu ANAF a semnat un protocol cu Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), in baza caruia informatiile din cazierul fiscal al contribuabililor vor fi transmise in format electronic de ANAF catre ONRC, la solicitarea acestuia din urma, in termen de opt ore.
Prin urmare, cazierul fiscal se poate obtine direct de la oficiile registrului, pentru fiecare solictare ONRC colectand de asemenea si o taxa ... care era de 20 lei.
Precizez ca regula obtinerii de catre ORC este aplicabila numai cetatenilor sau rezidentilor romani.
Pentru cetatenii straini, nerezidenti fiscal in Romania, se poate da o declaratie in fata notarului public.
Cazier fiscal
derderian
la infiintarea unui SRL cu asociat unic persoana fizica romana, trebuie prezentat cazierul fiscal? sau doar declaratia notariala ca indeplineste cond legale ... (vezi toată discuția)