avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cazier fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cazier fiscal

la infiintarea unui SRL cu asociat unic persoana fizica romana, trebuie prezentat cazierul fiscal? sau doar declaratia notariala ca indeplineste cond legale pentru a fi asociat unic si administrator?

spre exemplu, la preluarea prin cesiune a unui SRL nu s-a cerut cazierul fiscal, ma gandeam ca nu se cere nici la infiintare....
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:47, 11 Noiembrie 2010
Se cere si il obtin cei de la ORC contra unei taxe.
Aveti nevoie si de declaratie!
Declaratia ca indeplineste conditiile prevazute de lege pentru a fi asociat si/sau administrator este una, cazierul fiscal este alta. In urma unui protocol intre ANAF si ONRC, la solicitarea acestia din urma, cazierul fiscal se obtine de registrul comertului pe cale electronica.( de vreo doi ani)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal pentru asociati herculeroco herculeroco As dori sa infiintez un srl si am inteles ca am nevoie de certificat fiscal pentru fiecare asociat. Intrebarea este de unde le pot obtine si ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi dati si mie raspunsuri la urmatoarele: 1. De unde scot cazierul fiscal pentru asociat unic-administrator? 2. Ce declaratii(model) ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua! Stie cineva ce formulare orc imi trebuie completate pentru cesiune parti sociale de la asociat unic catre alt asociat unic, revocare administrator ... (vezi toată discuția)