avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale declaratie pe proprie raspundere sau cazier judiciar?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

declaratie pe proprie raspundere sau cazier judiciar?

La registrul comertului se depune declaratia sau cazierul judiciar?
Cel mai recent răspuns: Manuela Bernat , Consilier juridic 08:15, 2 Aprilie 2009
La infiintarea unei societati la ORC se depune cazierul fiscal , iar asociatii dau o declaratie pe proprie raspundere privind indeplinirea calitatii de asociat /administrator
Pentru infiintare firma la Reg.Com. se depune specimen de semnatura, declaratie cazier fiscal, (ca poate indeplinii functia de asociat/asociat unic/ asociat administrator), pentru persoane cu cetatenie romana. Iar pentru cetateni straini se mai depune in plus declaratie datorii fiscale (adica nu are datorii fata de statul Roman). Aceste declaratii se pot face la notar.
Cazier Judiciar este solicitat de la Politie, cuprinde antecedentele penale ale solicitantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociati - straini ce acte/declaratii imi trebie pt. un SRL cu asociati staini? pasaport cu viza? altceva? o persoana straina poate fi administrator? are cond. ... (vezi toată discuția)
Sediu societati DOUA SOCIETATI POT SA AIBA ACELASI SEDIU? UNA E CU ASOC. UNIC- UNUL DIN SOTI IAR CEALALTA E CU DOI ASOCIATI: CELALALT SOT SI O PERS. STRAINA. CE COND. ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma/ srl de o persoana din afara romaniei paulinho paulinho Buna ziua, Doresc ajutor / informatii legat de infiintarea unei firme in RO de catre o persoana din Belgia. Mai exact : 1.ce diferente ar fi fata de ... (vezi toată discuția)