avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Activitate Sonia S.

Activitate Sonia S.

elga50 a scris:

:hammer:E tembel, amice! Vorba lui nenea Iancu.


Asa am zis si eu ( + inca ceva :)) )
Ca mi se pare aiurea... daca s a fisurat vreo teava sau s a defectat un robinet si apa curge, ii inund pe vecini...eu stau sa caut foaie si pix sa fac cererea sau fug repede sa inchid apa ca sa nu se infiltreze si sa repar defectiunea? ??
Răspuns la discuția locatar rau platnic
Multumesc pentru raspunsuri.
Inca o problema ivita : o portiune din teava de apa rece e deteriorata si trebuie inlocuita. Pt acest lucru e nevoie sa se opreasca apa de la subsol. Insa administratorul nu da voie pana nu fac o cerere in care sa solicit acest fapt. E corect ?
Răspuns la discuția locatar rau platnic
Eu ma refeream la datoriile de la intretinere ,cele acumulate de luni de zile, 3-4000 lei. Daca si dvs tot la acestea v ati gandit , intrebarea mea ar fi : dc as mai plati eu daca tot mi se poate achita din alta parte si eu sa dau apoi cand imi aduc aminte cate 2-3 sute.
Refuza. Vrea toata documentatia in original.
Răspuns la discuția locatar rau platnic
E corect ca unui locatar rau platnic sa i se plateasca datoriile din fondul de reparatii/rulment motivul fiind sa nu se adauge penalitati la salubritate,apa la facturile generale ?
Răspuns la discuția Program liniste
La mine in apartament au inceput renovarile. Administratorul mi a spus ca intre orele 13- 17 sa nu se auda nici musca pt ca e program de liniste. La avizier nu e nimic afisat. Desi i am explicat ca eu nu pot sa le impun celor cu tamplaria pt balcon , de exemplu , sa vina la montaj in afara acestor ore , nici nu vrea sa auda, drept pt care efectiv urmareste orice miscare si la orice zgomot e la usa si ma ameninta ca ma reclama si ca mi sisteaza lucrarile. Muncitorii se incadreaza cat de cat , in sensul ca evita sa foloseasca bormasina in pereti sau alte chestii extrem de zgomotoase insa e absurd, din punctul meu de vedere, sa se miste ,,pe varfuri''.
Din cele scrie mai sus inteleg ca daca s a hotarat in sedinta un anumit program de liniste ar fi trebuit sa fie afisat.
Si ce acte mai exact trebuie sa ii dau ca sa se consemneze in aceasta carte ( despre care nu mi a zis nimic...) ? E suficienta autorizatia ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna !
Recent mi s a eliberat autorizatia de recompartimentare a apartamentului si s au inceput lucrarile. Administratorul insista sa i prezint toata documentatia ca sa verifice daca s a afectat / daramat structura de rezistenta ( grinzi si stalpi). Are acest drept ? Am eu aceasta obligatie ? In baza carei legi ?