avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate tiganca

Activitate tiganca

Răspuns la discuția custodie copil
Cand i-am facut certificatul de nastere aici in Romania dupa cel din Suedia ,s-a inregistrat cu domiciliu la tatal lui in Romania.Multumesc!
Domiciliul copilului este la domiciliul tatalui dar nu are hotarare judecatoreasca pentru custodie comuna , in aceste conditii pot iesi cu copilul din taara?
Răspuns la discuția Credit banci
tiganca a scris:

Am un credit la banca si vreau sa dau banca in judecata pentru comisionul de administrare luat abuziv si impartirea riscului valutar atat mie cat si bancii,adica diferenta de curs valutar de la data incheierii contractului si cursul valutar actual.Intrebarea mea este o sa castig procesul si daca l-as pierde cat m-ar costa aproximativ cheltuielile de judecata?

Nu va suparati ,dar nu este un raspuns concret din partea unui avocat!
Discuție Credit banci
Am un credit la banca si vreau sa dau banca in judecata pentru comisionul de administrare luat abuziv si impartirea riscului valutar atat mie cat si bancii,adica diferenta de curs valutar de la data incheierii contractului si cursul valutar actual.
Discuție custodie copil
Daca copilul a fost nascut in Suedia , parintii nu sunt casatoriti legal si au venit in Romania, cum mama poate scoate copilul din tara daca tatal nu da semnatura de iesire din tara?