avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit banci

Am un credit la banca si vreau sa dau banca in judecata pentru comisionul de administrare luat abuziv si impartirea riscului valutar atat mie cat si bancii,adica diferenta de curs valutar de la data incheierii contractului si cursul valutar actual.
Cel mai recent răspuns: tiganca , utilizator 14:25, 3 August 2017
tiganca a scris:

Am un credit la banca si vreau sa dau banca in judecata pentru comisionul de administrare luat abuziv si impartirea riscului valutar atat mie cat si bancii,adica diferenta de curs valutar de la data incheierii contractului si cursul valutar actual.Intrebarea mea este o sa castig procesul si daca l-as pierde cat m-ar costa aproximativ cheltuielile de judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exemple de clauze abuzive in contractele de credit in franci elvetieni Cristina Paisa Cristina Paisa BANCA NR. 1 \\"Tragerile se vor efectua in valuta creditului. Utilizarea sumelor trase se va face in moneda in care imprumutatul este obligat sa efectueze ... (vezi toată discuția)
Comisioane bancare ilegale petre01 petre01 Buna ziua, am citit astazi ca o banca a fost data in judecata de clienti pentru introducerea unor comisioane (ex. comision administrare). Clientii au ... (vezi toată discuția)
Decizia tribunalului galati zenitnove zenitnove va rog daca ma puteti ajuta cu Decizia Tribunalului Galati cu denominarea. Multumesc. (vezi toată discuția)