avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate Vlad2005

Activitate Vlad2005

Răspuns la discuția Bani marunti in magazin
Va multumesc
Buna ziua
Vreau sa ma apuc cu masina personala de serviciul ridesharing tip Uber / Bolt.

Din punct de vedere fiscal ca persoana fizica pentru a fi legal ce ar trebui sa fac, tin sa precizez ca voi fi angajat cu carte de munca cu norma intreaga la un operator de flota care colaboreaza cu Uber / Bolt.

Cartea de munca , comisionul catre Bolt/ Uber, comisionul catre flota le platesc.

Din punct de vedere legal se mai platesc si alte taxe in alte parti?

Conteaza ce venituri am in fiecare luna?

Exista vreun plafon?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna ziua, am tot cautat si nu am gasit nimic, ma intereseaza un proces verbal ( nu stiu exact daca asa se cheama) in care eu las o suma de bani in magazin pentru a avea vanzatoare sa schimbe cand vine un client cu o bancnota mare. Se intampla destul de des ca un client sa vina dimineata si sa nu aibe de unde sa-i dea rest.
Va multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Tevi comune ...
Multumesc frumos
Discuție Tevi comune ...
Buna ziua, am fost la o firma care monteaza centrale termice si mi au spus sa cer la asociatie o declaratie precum ca sunt de acord pentru taierea tevilor din apartament ( intrucat toti locatarii deasupra apartamentului meu sunt debransati de la caldura si gaz - la comun si sub mine nu este apartament) , am fost la asociatie si ei mi au zis sa fac eu o scrisoare catre asociatie .....am tot cautat si nu am gasit nici un model, aveti idee cum as putea sa ma exprim ca sa inteleaga ceea ce vreau? Va multumesc