avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bani marunti in magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bani marunti in magazin

Buna ziua, am tot cautat si nu am gasit nimic, ma intereseaza un proces verbal ( nu stiu exact daca asa se cheama) in care eu las o suma de bani in magazin pentru a avea vanzatoare sa schimbe cand vine un client cu o bancnota mare. Se intampla destul de des ca un client sa vina dimineata si sa nu aibe de unde sa-i dea rest.
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Vlad2005 , utilizator 18:01, 19 Iunie 2023
este vorba de registrul de casa. intrebati contabilul
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2022
adriandimitriu, utilizator
Se inregistreaza in fiecare dimineata in casa de marcat.
aveti pe casa un buton pe care scrie cash in, bateti suma si cash in.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedează cu banii din casa de marcat într-un magazin în care se vinde marfa cu amănuntul? spake spake Buna ziua, imi puteti spune va rog cum se procedeaza intr-un magazin in care se vinde marfa cu amanuntul cu banii din casa? Toate vanzarile se inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Acte contabile pfa sorinnell sorinnell buna, mi-am deschis si eu un magazin mixt pe PFA neplatitor de TVA. Ati putea sa ma luminati si pe mine un pic? Am intrebat ce acte de evidenta contabila ... (vezi toată discuția)
Am economisit. inginerautocad inginerautocad Toata viata am economisit si acum am in casa vreo 70.000 euro cash. Intreb : sunt obligat sa JUSTIFIC acum sau in viitor provenienta lor ?....... si cum ... (vezi toată discuția)