Toata viata am economisit si acum am in casa vreo 70.000 euro cash.
Intreb : sunt obligat sa JUSTIFIC acum sau in viitor provenienta lor ?.......
si cum ?...........mentionez ca am toate chitantele de achizitionare a
valutei de la diversele banci (numai de la banci) dar pe chitante
bancile NU au vrut sa treaca SERIILE bancnotelor...........Multumesc pentru raspuns.
18 - 09 - 2023
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
acele chitante sunt suficiente daca va trebui candva sa dovediti ca ati strans in timp. Mai importanta de cat atata , trebuiesa puteti dovedi veniturile, adica ca ati fi avut cum sa economisiti aceasta suma.
Deci dupa DV orice salariat cu carte de munca si apoi pensionat TREBUIE sa-si justifice agoniseala la un moment dat chiar daca agoniseala nu depaseste suma salariilor de incadrare + suma pensiilor trecute in cartea de munca ?
( Subliniez ca toate cheltuielile necesare mie traiului zilnic in toti cei 50 ani de activitate salariala si pensionariat NU depasesc 10% din suma salariilor de incadrare + suma pensiilor trecute in cartea de munca deoarece tot timpul nu am mancat decat iaurt cu paine,nu m-am tinut de petreceri,de lux,de femei,de cumparaturi inutile,deci acestea sunt motivele pentru care am strans suma de bani ).........Si pana la urma nu exista nici o lege ( si daca ar exista ar fi o ticalosie comunista romaneasca ) care sa ma oblige sa-mi justific cheltuielile si agoniselile zilnice ........Si in fata cui ? ..........Dar ce?.....Suntem slugi?.........Banii mei castigati CINSTIT sunt numai ai mei fara sa fiu nevoit sa-i justific in fata cuiva..............GATA : ” am zis
Nu e nevoie, pentru că averea strânsă se consideră că este obținută legal,nu trebuie să dovediți nimic.
Trebuie să dovedească ceilalți care o consideră ilicită.