avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am economisit.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am economisit.

Toata viata am economisit si acum am in casa vreo 70.000 euro cash.
Intreb : sunt obligat sa JUSTIFIC acum sau in viitor provenienta lor ?.......
si cum ?...........mentionez ca am toate chitantele de achizitionare a
valutei de la diversele banci (numai de la banci) dar pe chitante
bancile NU au vrut sa treaca SERIILE bancnotelor...........Multumesc pentru raspuns.
18 - 09 - 2023
Pe forum trebuie sa aveti doar un singur cont de utilizator, sa va hotarati pe care il pastrati.
Daca nu v-ati fi gandit ca va fi nevoie sa dovediti ceva cuiva daca va fi necesar, nu ati mai fi pastrat chitantele de schimb.

De justificat prin declaratii sunt anumite cazuri...cand cumparati o casa, cand depuneti in banca , daca declarati furtul banilor etc, etc.
Doar anafului trebuie sa faceti dovada provenientei doar daca vi se va cere din cine stie ce motiv.
Ultima modificare: Marți, 19 Septembrie 2023
gi-jane2, moderator
În cazul în care la banca vi se solicita dovada provenientei banilor/,acte justificative aveți chitanțele.Nu era nevoie sa fie trecute seriile bancnotelor ..Puteti păstra câteva mii de euro cash pt urgente dar restul ar fi indicat sa îl depuneți la banca..
Ultima modificare: Marți, 19 Septembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stima! doresc achiziționarea ... chele cezar chele cezar Stima! Va rog frumos o lămurire asupra unui aspect. Doresc achiziționarea unui imobil la care vânzătorul dorește prețul tranzacției in euro depuși in ... (vezi toată discuția)
Achiziționare apartament cu banii cash adriean adriean Vă salut! Doresc să achiziționez un apartament cu 50.000 euro cash. Pentru a depune banii la bancă, trebuie sa aduc actele doveditoare pentru suma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. lucram din 2019 în regatul unit, suntem necăsătoriți, ... Remussssss Remussssss Bună ziua. Lucram din 2019 în Regatul Unit, suntem necăsătoriți, si am strâns cu mult efort și sudoare o suma de bani împreună cu concubina mea, cu ... (vezi toată discuția)