avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stima! Doresc achiziționarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stima! Doresc achiziționarea ...

Stima! Va rog frumos o lămurire asupra unui aspect. Doresc achiziționarea unui imobil la care vânzătorul dorește prețul tranzacției in euro depuși in contul personal la banca. Daca dispun de suma 23000 cash pot depune direct in contul vânzătorului?
Cel mai recent răspuns: ghita_23 , utilizator 12:57, 1 Noiembrie 2021
Da, daca banca permite asta. (De exemplu, daca contul este deschis la ING nu puteti). Chiar si asa, cel mai probabil va trebui ca la depunere sa prezentati documente justificative privind provenienta banilor.
Cu deosebită considerație! Păi problema este că i-am strâns în timp și am două sute de bonuri fiscale de la casele de schimb valutar! Ce fac ? mă duc cu punga de bonuri să mi le numere și adune? Care ar fi soluția ?
Punga de bonuri dovedeste faptul ca ati facut o serie de schimburi valutare, nu cum ati obtinut banii. Mergeti la banca la care intentionati sa ii depuneti si cereti lamuriri. Unele banci sunt mai flexibile decat altele din acest punct de vedere. Eventual faceti trei depuneri separate (in trei zile distincte), toate sub 10.000 de euro.
Mulțumesc frumos pentru amabilitate!
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
cred ca banca va cere o declaratie in privinta provenientei ca nu e organ de control, probabil ca va informa mai departe. bonurile alea va ajuta sa dovedita ca nu v-a picat pleaca toata suma si se va vedea frecenta schimbrulir si puteti dovedi daca va fi nevoie cu veniturile ca ati putut economisi

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca! ClydeS ClydeS Ma adresez cunoscatorilor cu urmatoarea speta : Am primit in contul unei banci o suma de bani care a si fost incasata . Mai am de primit niste bani ... (vezi toată discuția)
Salutare. este ok ca banca sa iti ceara contracte pentru nunta ... iMozzie iMozzie Salutare. Este ok ca banca sa iti ceara contracte pentru nunta pentru a dovedi provenienta banilor pe care vrei sa ii depui in cont? Vreau sa depun suma de ... (vezi toată discuția)
Amenda privitoare la legea nr. 656 pentru prevenirea si sanctionarea spalarii banilor mi37 mi37 Am primit minimum de amenda (10.000 lei) ptr.ca am platit prin registrul de casa intr-o singura zi dividende de 125.000 lei....intr-un fel este corect .... ... (vezi toată discuția)