avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tevi comune ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tevi comune ...

Buna ziua, am fost la o firma care monteaza centrale termice si mi au spus sa cer la asociatie o declaratie precum ca sunt de acord pentru taierea tevilor din apartament ( intrucat toti locatarii deasupra apartamentului meu sunt debransati de la caldura si gaz - la comun si sub mine nu este apartament) , am fost la asociatie si ei mi au zis sa fac eu o scrisoare catre asociatie .....am tot cautat si nu am gasit nici un model, aveti idee cum as putea sa ma exprim ca sa inteleaga ceea ce vreau? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlad2005 , utilizator 16:08, 12 Mai 2021
Nu exista model. Exprimati-va cit mai simplu si clar.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransarea de la caldura(agent termic)-in ce conditii se poate face? rebe_ca rebe_ca locuiesc la parterul unui bloc in care toti locatarii care stau deasupra ,pe coloana mea,(nu insa si ceilalti din bloc) s-au debransat de la caldura ... (vezi toată discuția)
Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)
Neplata partilor comune la caldura PetruCri PetruCri Cum pot fi obligat sa platesc ceva de care nu beneficiez. Un vecin de pe acelasi tronson cu mine si-a taiat tevile de caldura, si astfel acest tronson nu mai ... (vezi toată discuția)