avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransarea de la caldura(agent termic)-in ce conditii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransarea de la caldura(agent termic)-in ce conditii se poate face?

locuiesc la parterul unui bloc in care toti locatarii care stau deasupra ,pe coloana mea,(nu insa si ceilalti din bloc) s-au debransat de la caldura ,deoarece au centrale pe gaze.Toti locatarii de deasupra au taiat tevile de caldura(pe propria lor raspundere , fara sa aiba autorizatia cuiva), iar acum eu nu voi avea caldura deoarece tevile de caldura s-au taiat la nivelul plafonului si nu se pot pune aerisitoare sau dopuri(din aceasta cauza am fost si inundat atunci cand s-a facut proba la caldura.).
Am inteles ca nu este legal sa te debransezi prin taierea tevilor ,insa amdministratorul spune ca fiind asociatie de proprietari putem face orice si nu se implica in rezolvarea problemei. Eu ce pot face in aceasta situatie pentru a avea caldura fara sa am probleme legale?
va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 12 Octombrie 2008
rebe_ca, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:02, 12 Octombrie 2008
Administratorul Dv face parte din categoria "trogloditilor" cum am spus la alt topic. Vecinii de deasupra nu aveau voie sa modifice instalatia de caldura prin taierea tevii verticale, ci numai prin debransarea lor de la aceasta teava. In felul acesta ei va creaza Dv prejudicii.
Puteti sa va adresati direct furnizorului de caldura printr-o petitie in care sa descrieti pe scurt si clar situatia Dv. El, furnizorul, este obligat in termen de 30 de zile sa va raspunda. Nu mai discutati cu administratorul sau cu reprezentantii asociatiei pentru ca, se vede clar, habar n-au de capul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

legea cu cei ce platesc caldura de 2 ori . uzonflorica@yahoo.com uzonflorica@yahoo.com daca locatari di bloc au fost de acord sa tragem conducta de gaz pe scara , nu toti bineinteles , dar eu am facuto functionala si nu inteleg de ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am cumpărat o locuință de un an de zile.tot blocul ... oantza_viky89@yahoo.com oantza_viky89@yahoo.com Bună ziua, am cumpărat o locuință de un an de zile.Tot blocul este la paușal, în urma renovării apartamentului meu, am renunțat și la caloriferul din ... (vezi toată discuția)
Costuri caldura tevi prin apartament GeoLic GeoLic Buna ziua. Am de mai multa vreme o nelamurire legata de acele tevi care trec prin apartament si pentru care sintem taxati pentru asta. In primul rind : daca ... (vezi toată discuția)