daca locatari di bloc au fost de acord sa tragem conducta de gaz pe scara , nu toti bineinteles , dar eu am facuto functionala si nu inteleg de ce trebuie sa mai platesc caldura la calor,ca nu mai am tevi in casa si comun avaem numai uscatoria cam 20 mp si platesc 60 ron,si cea pe gaz in casa 120. nu inteleg ce lege e si asta .fati incalzire separata da sint de acord ca stat dar si ca locatar darr. tot te pun la plata . pai daca mai lasat sa ma debransez tu ca locatar dar si stat ,ca era de stiut ca revine dupa acea de plata celor care o folosesc . de ce mai trebuie sa platrsc asa mult??????????
Tevile de caldura verticale le-ati taiat din apartament cu autorizatia furnizorului de caldura si a asociatiei?
Platiti caldura la comun pentru o parte din cat va costa caldura pe dv. lunar si cealalta parte, pe calorifere, o platiti la furnizorul de gaze.
Furnizorul de caldura v-a lasat sa va deconectati de la teava comuna, nu sa taiati teava din casa, asa ca neluandu-va in seama aceasta taiere de teava va calculeaza ca si cum ati avea-o in casa.