avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea cu cei ce platesc caldura de 2 ori .
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea cu cei ce platesc caldura de 2 ori .

daca locatari di bloc au fost de acord sa tragem conducta de gaz pe scara , nu toti bineinteles , dar eu am facuto functionala si nu inteleg de ce trebuie sa mai platesc caldura la calor,ca nu mai am tevi in casa si comun avaem numai uscatoria cam 20 mp si platesc 60 ron,si cea pe gaz in casa 120. nu inteleg ce lege e si asta .fati incalzire separata da sint de acord ca stat dar si ca locatar darr. tot te pun la plata . pai daca mai lasat sa ma debransez tu ca locatar dar si stat ,ca era de stiut ca revine dupa acea de plata celor care o folosesc . de ce mai trebuie sa platrsc asa mult??????????
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:41, 12 Iunie 2011
Tevile de caldura verticale le-ati taiat din apartament cu autorizatia furnizorului de caldura si a asociatiei?

Platiti caldura la comun pentru o parte din cat va costa caldura pe dv. lunar si cealalta parte, pe calorifere, o platiti la furnizorul de gaze.
Furnizorul de caldura v-a lasat sa va deconectati de la teava comuna, nu sa taiati teava din casa, asa ca neluandu-va in seama aceasta taiere de teava va calculeaza ca si cum ati avea-o in casa.

Nu platiti de 2 ori caldura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata partilor comune la caldura PetruCri PetruCri Cum pot fi obligat sa platesc ceva de care nu beneficiez. Un vecin de pe acelasi tronson cu mine si-a taiat tevile de caldura, si astfel acest tronson nu mai ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune intr-un bloc contorizat ista Dariuta2005 Dariuta2005 Buna ziua. locuiesc intr-un bloc contorizat ISTA si suntem 5 apartamente care ne-am debransat de la Calor si am montat centrale de apartament.Eu locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Deconectare de la caldura DANIELAmull DANIELAmull Buna ziua, Locuiesc intr-o garsoniera transformata din uscatorie si e singurul ap din bloc care nu are centrala termica proprie. Timp de 4 ani ne-am ... (vezi toată discuția)