Locuiesc intr-o garsoniera transformata din uscatorie si e singurul ap din bloc care nu are centrala termica proprie. Timp de 4 ani ne-am incalzit cu un calorifer electric, apa venita prin tevi subtiri din conducta principala ajungea rece in caloriferele noastre. Nu ne putem debransa de la caldura si apa calda, intrucat avem nevoie de apa calda. Administratorul de bloc ne-a spus ca ne poate scuti de plata caldurii pe iarna cu un act semnat de consiliul de administratie care atesta ca nu beneficiez de caldura. Mentionez ca tevile sunt taiate de catre administrator cu ocazia renovarii apartamentului lui, operatiune pt care a avut acordul meu. As dori sa stiu daca un astfel de act are valoare sau trebuie sa merg la termoficare sa le explic situatia mea.
Multumesc
Pai faceti o cerere in scris adresata presedintelui asociatiei prin care sa ia act de faptul ca dv. nu aveti in spatiul de locuit nicio sursa de incalzire de la sistemul centralizat, astfel incat sa va scoata definitiv de la plata incalzirii. Nici macar acea parte care inseamna partea comuna - tevi verticale - pentru ca administratorul a taiat acea teava inainte de a ajunge la dv. in garsoniera.
Daca aveti aprobarea lui, a presedintelui (a comitetului executiv) ii comunicati administratorului si de la iarna nu va mai imparte cheltuielile legate de caldura (poate doar aceea legata de incalzirea pe spatiile comune).
Debransare
machiavelli
Buna ziua,
Ma aflu in urmatoarea situatie:
Am cumparat un apartament intr-un bloc legat la reteaua de termoficare. Apartamentul meu este debransat (cu toate ... (vezi toată discuția)