avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Activitate nicolae_mirel

Activitate nicolae_mirel

emil6702 a scris:

Numai in masura in care s-a renuntat la termenul limita de 30 iunie 2017 pt actiunile avand ca obiect restituire imobile nationalizate (deci si teren agricol).

Sa inteleg ca nu mai pot face nimica , cu toate ca am impresia este ilegal cea ce a facut unchiul meu , si-a insusit un bun care de fapt i se cuvine si celorlati fratii
Dupa decesesul ambiilor Bunicii , Unchiul meu a mers la primarie si a scos un titlu de propietate pe un teren arabil , si este trecut doar el si o verisoara pe acest titlu, acest teren arabil era al buniciilor care a avut 5 copii , acest titlu de propietate a fost scos fara sa stie ceilalti fratii. Acest lucru a fost facut in anul 1991
Doresc sa stiu daca se mai poate face ceva in cazul de fata , mai pot recupera partea de teren care i se cuvine si tatalui meu care in prezent e si el decedat.
Va multumesc si astept un raspuns daca ma puteti ajuta
Doresc sa stiu cum as mai putea intra in posesia unui teren mostenit de tata, daca pe titlul de propietate este trecut doar unchiul si verisoara mea. Doresc sa precizez ca sa ajuns la asta , deoarece unchiul meu a mintit ca nu mai sunt mostenitori cind a scos titlul de propietate. Va multumesc si astept un raspuns daca se mai poate face ceva