avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detalii despre Titlul de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detalii despre Titlul de propietate

Doresc sa stiu cum as mai putea intra in posesia unui teren mostenit de tata, daca pe titlul de propietate este trecut doar unchiul si verisoara mea. Doresc sa precizez ca sa ajuns la asta , deoarece unchiul meu a mintit ca nu mai sunt mostenitori cind a scos titlul de propietate. Va multumesc si astept un raspuns daca se mai poate face ceva
Actiune judecatoreasca ptr.anularea certificatului de mostenitor si apoi a titlului de proprietate.
Nu stim ce titlu este, situatiile difera in funcție de asta si de intreaga stare juridica.
Cred ca ar fi bine sa duceti actele cu povestea unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu propietate dan944 dan944 Parintii mei au primit un titlu de propietate pe un teren . eu au decedat iar un unchi spune ca titlu a fost anulat. Cum pot afla daca a fost sau nu anulat? (vezi toată discuția)
Ce drepturi am asupra unui teren al carui mostenitor sunt .dar fara dezbaterea succesiunii? cornaca cornaca As dorii sa intreb pe cei care au cunostinta- Ce drepturi am asupra unui teren agricol, al carui mostenitor legal sunt. Tatal meu a decedat in anul 2000 in ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate teren arabil nicolae_mirel nicolae_mirel Dupa decesesul ambiilor Bunicii , Unchiul meu a mers la primarie si a scos un titlu de propietate pe un teren arabil , si este trecut doar el si o verisoara pe ... (vezi toată discuția)