avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de Proprietate Teren Arabil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de Proprietate Teren Arabil

Dupa decesesul ambiilor Bunicii , Unchiul meu a mers la primarie si a scos un titlu de propietate pe un teren arabil , si este trecut doar el si o verisoara pe acest titlu, acest teren arabil era al buniciilor care a avut 5 copii , acest titlu de propietate a fost scos fara sa stie ceilalti fratii. Acest lucru a fost facut in anul 1991
Doresc sa stiu daca se mai poate face ceva in cazul de fata , mai pot recupera partea de teren care i se cuvine si tatalui meu care in prezent e si el decedat.
Va multumesc si astept un raspuns daca ma puteti ajuta
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:42, 14 August 2017
Numai in masura in care s-a renuntat la termenul limita de 30 iunie 2017 pt actiunile avand ca obiect restituire imobile nationalizate (deci si teren agricol).
Buna seara,
Incercati in instanta sa solicitati dezbaterea succesiunii de pe urma bunicilor.
emil6702 a scris:

Numai in masura in care s-a renuntat la termenul limita de 30 iunie 2017 pt actiunile avand ca obiect restituire imobile nationalizate (deci si teren agricol).

Sa inteleg ca nu mai pot face nimica , cu toate ca am impresia este ilegal cea ce a facut unchiul meu , si-a insusit un bun care de fapt i se cuvine si celorlati fratii
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
REPET! Incercati in instanta sa solicitati o dezbatere a succesiunii.
va sfatuiesc sa consultati un avocat inainte caruia sa-i prezentati TOATE dalele in concret.
Nu exista o stingere a dreptului de proprietate cu exceptia actiunilor in revendicare DE LA STAT! Va sfatuiesc sa incercati sa luati de bune indicatiile unui avocat si nu ale ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune sandita sandita Buna ziua! Acum 20 de ani a decedat bunica, iar bunicul era decedat cu vreo 5 ani înainte.Mama si fratele ei au decedat amandoi acum 2 ani.Din partea mamei ... (vezi toată discuția)
Succesiune încurcată. cum sa procedez? giv giv Buna seara. Sunt in următoarea situație: Mama mea trăiește, are 70 de ani. Ea a avut 4 frați. 2 au murit de mici in anii 40 si 50. Unul a murit in ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate padure mica39 mica39 Bunicul meu a decedat acum cativa ani , dar succesiunea inca nu s-a facut. Fratele tatalui meu a fost la primarie si si-a scos titlu de proprietate pe aceasta ... (vezi toată discuția)