Dupa decesesul ambiilor Bunicii , Unchiul meu a mers la primarie si a scos un titlu de propietate pe un teren arabil , si este trecut doar el si o verisoara pe acest titlu, acest teren arabil era al buniciilor care a avut 5 copii , acest titlu de propietate a fost scos fara sa stie ceilalti fratii. Acest lucru a fost facut in anul 1991
Doresc sa stiu daca se mai poate face ceva in cazul de fata , mai pot recupera partea de teren care i se cuvine si tatalui meu care in prezent e si el decedat.
Va multumesc si astept un raspuns daca ma puteti ajuta
Numai in masura in care s-a renuntat la termenul limita de 30 iunie 2017 pt actiunile avand ca obiect restituire imobile nationalizate (deci si teren agricol).
Numai in masura in care s-a renuntat la termenul limita de 30 iunie 2017 pt actiunile avand ca obiect restituire imobile nationalizate (deci si teren agricol).
Sa inteleg ca nu mai pot face nimica , cu toate ca am impresia este ilegal cea ce a facut unchiul meu , si-a insusit un bun care de fapt i se cuvine si celorlati fratii
Buna seara,
REPET! Incercati in instanta sa solicitati o dezbatere a succesiunii.
va sfatuiesc sa consultati un avocat inainte caruia sa-i prezentati TOATE dalele in concret.
Nu exista o stingere a dreptului de proprietate cu exceptia actiunilor in revendicare DE LA STAT! Va sfatuiesc sa incercati sa luati de bune indicatiile unui avocat si nu ale ....
Succesiune
sandita
Buna ziua! Acum 20 de ani a decedat bunica, iar bunicul era decedat cu vreo 5 ani înainte.Mama si fratele ei au decedat amandoi acum 2 ani.Din partea mamei ... (vezi toată discuția)