De aceea caut un avocat , ca sa nu mai ajung in instanta, sau macar sa se vada clar ca declaratiile incriminatorii au detalii mincinoase, in special acuzatia de baza.
Anchetatorul mi-a inmanat un proces verbal in care concluzia lui este ca am lovit-o in zona spatelui pe reclamanta si sa se dispuna continuarea urmaririi penale. Eu consider ca este ceva putred la mijloc, mai multe nu imi permit sa scriu aici.
De exemplu am vrut sa depun la dosar hotarirea de reabilitare ca dovada ca nu am cazier, si anchetatorul a spus ca nu este nevoie ca pastreaza la dosar cazierul cum era atunci....adica..de ce nu, daca eu vroiam? Vedeti...e ceva ce nu e ok.
Buna ziua,
Pentru lovire si alte violente articolul 1 m-a incadrat anchetatorul, banuiesc ca ea a declarat ca am lovit-o cu piciorul in spate, total neadevarat.
Nu a scos cml, nu are zile de ingrijiri medicale, anchetatorul nu m-a lasat sa vad dosarul sau declaratiile, zicandu-mi ca nu am eu treaba ce au declarat martorii si ea.
Nu am lovit-o incat sa ii provoc vreo rana , un picior "cu latul" blocat de paznic mai mult...in piciorul ei.
Nu, nu ma aflam in acea perioada, am avut 1 an cu suspendare in 2006, de atunci nici o problema cu legea, practic trecuse 10 ani+ de atunci, si nu ptr infractiunea de furt ci complice la infractiunea de furt, iar anul acesta mi-am facut reabilitarea pe cale judecatoreasca.
Eu la acest incident am fost provocat, injurat, scuipat, ba chiar a venit de la casa de marcat unde era la casa de marcat unde imi plateam eu cumparaturile sa ma scuipe-n ochi si sa imi dea cu un instrument gastro in cap (asta a zis verbal cand m-a scuipat) de aici si reactia mea sa ii dau un "sut" in fund....am gresit intradevar, ca era vorba de o femeie dar nici sa stau sa fiu tratat asa.....
Pai in acea seara "victima" a chemat politia si a facut plangere, dar dupa vizionarea camerelor politistii le-au comunicat paznicilor magazinului ca nu au ce masuri sa ia din cauza ca in camere se vede ca abia daca am lovit-o in picior ca intervenise si paznicul nicidecum in spate.
Ca martor a fost audiata sefa magazinului care de fapt nu a asistat la incident ci a venit exact dupa ce totul se terminase.
La multe luni de atunci am fost cautat de acest anchetator care a preluat el cazul si care mi-a spus ca filmarea nu mai e de gasit ca "nu este nevoie sa ridice iar camerele doar daca va cere procurorul acest lucru" cam la fel mi-a spus si privind audierea paznicului ...imi pune 'bete-n roate' iar lucrurile nu evolueaza chiar deloc intr-o directie normala/dreapta.
Cine vrea sa ma ajute sa imi dea un mesaj pvt deoarece caut urgent un avocat care sa mearga cu mine la sectie.
Multumesc.
Buna ziua,
Am o plangere penala in urma unei dispute (in 2016) cu o angajata a unui magazin profi. Dupa niste schimburi de replici am ajuns sa schimbam injurii, a iesit de la casa marcat unde era si a venit la casa unde eu eram, m-a scuipat (intr-un mod neplacut, drept in ochi) si amenintat ca imi da cu ceva in cap si atunci am lovit-o cu piciorul in picior (am vrut sa ii dau un sut in fund dar s-a ferit si am lovit-o in picior/pulpa lateral) si nu am observat ca era insarcinata ca avea un sort mare cu emblema profi...dupa ce am realizat mi-am cerut scuze pe loc si am incetat orice altercatie, se vede totul pe camere, exact asa.
Ideea este ca ea minte, zice ca i-am dat in zona spatelui, anchetatorul nu este impartial ci tine cu ea, mi-a zis ca "a ratacit" filmarea ....in care se vede ca ea minte si refuza sa ridice iar filmarea de la magazin cu argumentele ca "nu este necesar" iar paznicul care a fost langa noi si care a intervenit si care ar zice exact ca mine (ca am vorbit cu el si zice ca "victima" mereu sarea la scandal cu,clientii) nu a fost audiat, ci alti angajati prieteni ai "victimei" care nu erau de fata.
Atunci, cand s-a intamplat, pe luna 04.2016 , inca aveam cazier(cazier pe complicitate furt din 2015 fara inchisoare executata) dar pe 20.07.2015 am finalizat reabilitarea judecatoreasca (care am facut-o ptr job) ...desi i-am explicat anchetatorului, acesta a lasat in ultima mea declaratie ca "DA" am cazier si la dosar este tot cazierul vechi, scos atunci si a dispus continuarea urmaririi penale concluzand el ca in acea seara eu am lovit-o cu piciorul in spate , TOTAL NEADEVARAT.
"Victima" se lauda la paza si colegi ca o sa ia cel putin 50mil despagubiri.
Ce as putea pati?
Ps: caut un avocat care sa ma ajute cu organele de urmarire penala, urgent.
Scuze daca am postat gresit, nu am stiu ce forum sa aleg.