Buna ziua,
Am o plangere penala in urma unei dispute (in 2016) cu o angajata a unui magazin profi. Dupa niste schimburi de replici am ajuns sa schimbam injurii, a iesit de la casa marcat unde era si a venit la casa unde eu eram, m-a scuipat (intr-un mod neplacut, drept in ochi) si amenintat ca imi da cu ceva in cap si atunci am lovit-o cu piciorul in picior (am vrut sa ii dau un sut in fund dar s-a ferit si am lovit-o in picior/pulpa lateral) si nu am observat ca era insarcinata ca avea un sort mare cu emblema profi...dupa ce am realizat mi-am cerut scuze pe loc si am incetat orice altercatie, se vede totul pe camere, exact asa.
Ideea este ca ea minte, zice ca i-am dat in zona spatelui, anchetatorul nu este impartial ci tine cu ea, mi-a zis ca "a ratacit" filmarea ....in care se vede ca ea minte si refuza sa ridice iar filmarea de la magazin cu argumentele ca "nu este necesar" iar paznicul care a fost langa noi si care a intervenit si care ar zice exact ca mine (ca am vorbit cu el si zice ca "victima" mereu sarea la scandal cu,clientii) nu a fost audiat, ci alti angajati prieteni ai "victimei" care nu erau de fata.
Atunci, cand s-a intamplat, pe luna 04.2016 , inca aveam cazier(cazier pe complicitate furt din 2015 fara inchisoare executata) dar pe 20.07.2015 am finalizat reabilitarea judecatoreasca (care am facut-o ptr job) ...desi i-am explicat anchetatorului, acesta a lasat in ultima mea declaratie ca "DA" am cazier si la dosar este tot cazierul vechi, scos atunci si a dispus continuarea urmaririi penale concluzand el ca in acea seara eu am lovit-o cu piciorul in spate , TOTAL NEADEVARAT.
"Victima" se lauda la paza si colegi ca o sa ia cel putin 50mil despagubiri.
Ce as putea pati?
Ps: caut un avocat care sa ma ajute cu organele de urmarire penala, urgent.
Scuze daca am postat gresit, nu am stiu ce forum sa aleg.