avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire si alte violente (art 1 noul cp.)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire si alte violente (art 1 noul cp.)

Buna ziua,

Am o plangere penala in urma unei dispute (in 2016) cu o angajata a unui magazin profi. Dupa niste schimburi de replici am ajuns sa schimbam injurii, a iesit de la casa marcat unde era si a venit la casa unde eu eram, m-a scuipat (intr-un mod neplacut, drept in ochi) si amenintat ca imi da cu ceva in cap si atunci am lovit-o cu piciorul in picior (am vrut sa ii dau un sut in fund dar s-a ferit si am lovit-o in picior/pulpa lateral) si nu am observat ca era insarcinata ca avea un sort mare cu emblema profi...dupa ce am realizat mi-am cerut scuze pe loc si am incetat orice altercatie, se vede totul pe camere, exact asa.
Ideea este ca ea minte, zice ca i-am dat in zona spatelui, anchetatorul nu este impartial ci tine cu ea, mi-a zis ca "a ratacit" filmarea ....in care se vede ca ea minte si refuza sa ridice iar filmarea de la magazin cu argumentele ca "nu este necesar" iar paznicul care a fost langa noi si care a intervenit si care ar zice exact ca mine (ca am vorbit cu el si zice ca "victima" mereu sarea la scandal cu,clientii) nu a fost audiat, ci alti angajati prieteni ai "victimei" care nu erau de fata.

Atunci, cand s-a intamplat, pe luna 04.2016 , inca aveam cazier(cazier pe complicitate furt din 2015 fara inchisoare executata) dar pe 20.07.2015 am finalizat reabilitarea judecatoreasca (care am facut-o ptr job) ...desi i-am explicat anchetatorului, acesta a lasat in ultima mea declaratie ca "DA" am cazier si la dosar este tot cazierul vechi, scos atunci si a dispus continuarea urmaririi penale concluzand el ca in acea seara eu am lovit-o cu piciorul in spate , TOTAL NEADEVARAT.

"Victima" se lauda la paza si colegi ca o sa ia cel putin 50mil despagubiri.

Ce as putea pati?

Ps: caut un avocat care sa ma ajute cu organele de urmarire penala, urgent.

Scuze daca am postat gresit, nu am stiu ce forum sa aleg.
Ultima modificare: Vineri, 4 August 2017
Lilyana c., utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionita Loredana Avocat , Avocat 08:58, 7 August 2017
De aceea caut un avocat , ca sa nu mai ajung in instanta, sau macar sa se vada clar ca declaratiile incriminatorii au detalii mincinoase, in special acuzatia de baza.
Anchetatorul mi-a inmanat un proces verbal in care concluzia lui este ca am lovit-o in zona spatelui pe reclamanta si sa se dispuna continuarea urmaririi penale. Eu consider ca este ceva putred la mijloc, mai multe nu imi permit sa scriu aici.

De exemplu am vrut sa depun la dosar hotarirea de reabilitare ca dovada ca nu am cazier, si anchetatorul a spus ca nu este nevoie ca pastreaza la dosar cazierul cum era atunci....adica..de ce nu, daca eu vroiam? Vedeti...e ceva ce nu e ok.
Ultima modificare: Vineri, 4 August 2017
Lilyana c., utilizator
In cazul dvs. avocatul nu se poate lamuri corespunzator decat dupa ce ajunge la dosar.
Situatia este oarecum confuza dar confuzia va poate fi de ajutor chiar daca foarte probabil exista probe certe ca ati lovit-o.
Depinde si cate zile de ingrijiri medicale vor rezulta din CML.
In functie de acest aspect se va face si incadrarea juridica a faptei.

Suna foarte urat sa fi lovit o gravida...
Eu as lua legatura cu profi timisoara si sa explic incidentul direct sefilor ei, dar ma gandesc si la faptul ca astia vor incerca sa musamalizeze incidentul pentru a nu raspunde civil.nFaptul ca ati fost scuipat constituie insasi infractiune de lovire sau alte violente iar amenintarea alta infractiune. Pe langa asta, si sper sa nu gresesc, angajata are calitate de functionar si poate raspunde pentru infractiunea de purtare abuziva.
Buna ziua am și eu cateva intrebari am fost abordat de un individu cu care prieteni mei se luase la harta cu ceva vreme in urma el ca sa se răzbune a oprit masina langa mine si a inceput sa dea in mine din senin precizez ca eram cu prietena mea ne plimbam pe un bulevard din toata incaierarea am scapat doar cu timpanul spart am sunat la politie am facut plangere si mi sa spus ca ii va da o amenda de 1000 de lei eu nu vreau sa ramana asa pentru ca nu i-am facut nimic individului ce as putea face si cum ma sfatuiti sa abordez situatia multumesc o zi buna
Buna ziua,

Trebuie sa va scoateti certificat medico - legal din care sa rezulte zilele de ingrijiri medicale si sa depuneti plangere la politie prin care sa aratati ca va consittuiti parte civila in dosarul penal si sa precizati suma pe care o solicitati. Totodata, sa o indicati pe prietena dvs. in calitate de martor.

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa patesc? ultras1923 ultras1923 Buna seara ,acum aproximativ o luna am avut un incident cu un suporter de la fc brasov ,ca sa fiu mai clar ,eram pe strada cu 2 prieteni (noi fiind suporteri ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala andrei_cov andrei_cov Buna ziua, As dori sa stiu ce as putea risca in cazul unei loviri corporale urmate de un C.M.L. de ingrijiri medicale de 4-5 zile, unui minor de 17 ani. ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit si as dori niste informatii Mihaismk Mihaismk Buna seara , situatia s-a intamplat astfel : Eu cu niste prieteni am trecut pe langa niste garaje , si ne-a venit sa facem treaba mica si ne-am pus acolo sa ... (vezi toată discuția)