avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate marius.sy

Activitate marius.sy

Buna ziua,

Sufar de enterocolita, care a durat ceva mai mult decat asteptat, consumand cele 10 zile lunare ce le pot primi de la medicul de familie. Pentru consultatii de specialitate la Gastroenterocolog am fost la clinica privata si de acolo pe langa un raport medical am primit si o adeverinta medicala. Legal, in baza unei consultatii specialiste medicul de familie imi mai poate prelungi concediul medical sau medicul specialist la care ma duc trebuie sa fie neaparat medic specialist a unei institutii de stat?
Buna ziua!

Am o mica nelamurire/problema si sper sa ma poata lamuri cineva cum ar trebui sa procedez.

Ca sa incep povestea. In iunie 2016 am creat un PFA pentru a ajuta la un proiect o firma mica,proiect care intre timp a picat. La creare am completat un document D220 in care am estimat o suma care ar fii trebuit sa iasa pana la sfarsitul anului. A venit decizia de impunere, am platit totul ok. dar pana la urma nu am mai facut banii aia iar prin februarie 2017(fiind putin pe langa) am completat o declaratie D200 in care am declarat ca venitul a fost 0lei.
Nelamurirea mea ar fii: Ca sa recuperez acei bani platiti (estimativ) cum ar trebui sa procedez? in Decizia de impunere 260 nu apare nici unde suma care ar trebui restituita. prin Pfinternet am completat un formular de contract pentru a primi mai multe informatii pe tema asta. Mi s-a comunicat ca pana in 15 septembrie ar trebui sa primesc o decizie de impunere pe baza datelor din declaratii si daca este o suma de restituit sa imi fie restituita din oficiu in maxim 60 de zile de la emiterea decizii daca am comunicat contul de virament. Cum ar trebui sa il comunic si decizia respectiva este d260?

Multumesc!