O viza cu care el poate intra in orice țara europeană! El fiind din India, a venit aici acum 9 ani de zile cu viza studențească, care între timp a expirat! Dacă vrea sa plece din Anglia, nu se poate duce in alta țara inafara de cea natală iar apoi nu se mai poate întoarce in nici o alta țara din Europa (cel puțin nu legal) dacă nu obține aceasta viza!
Buna seara! Am si eu nevoie de niste informatii daca ma poate ajuta cineva! Iubitul meu este din India,iaramandoi locuim in Anglia. El a aplicatpentru visa europeana aici dar nu i s-a acceptat. As vrea sa stiu daca poate aplica pentru visa europeana in Romania si cam care ar fii procedurile. Multumesc!
URGENT VA ROG DACĂ MA PUTEȚI AJUTA!!!!! Am o relație de ceva timp cu un băiat din India! Momentan amândoi locuim in Anglia! A aplicat de mai multe ori pentru visa dar nu i-a fost aprobată din diferite motive! Dacă pleacă in India el nu se mai poate întoarce deoarece nu are aceasta visa!! Întrebarea mea este,dacă el
se duce in India,el neavând visa,as putea eu sa aplic in România pentru visa lui el fiind in India ? Bineînțeles ,după ce voi face nunta cu el in India! Ce ar trebuii sa fac sa obțin visa pentru el, din România?! Pe cine din România sa întreb?! Menționez ca vreau visa pentru el sa poată intra in orice țara ,nu doar in România! Mulțumesc!